Tésztához: A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd felváltva hozzáadjuk az olajat, a tejet és a sütőporos lisztet. Óvatosan beleforgatjuk a keményre felvert tojásfehérjét. Vajjal kikent, liszttel megszórt tortaformába öntjük, és tűpróbáig sütjük.
Krémhez: A pudingport a hideg tejjel összekeverjük, hozzáadjuk a cukrot, és sűrűre főzzük. Beletesszük a citrom levét és a reszelt héját. A tejszínhabot keményre felverjük, és a krémhez adjuk. Vízben feloldjuk a zselatint, felforraljuk, langyosra hűtjük, és a krémhez adjuk.
Tetejére: A cukrot kikeverjük a pudingporral és a boleró italporral. Felengedjük vízzel, megfőzzük, és kihűtjük. A megsült és kihűlt tésztát kivesszük a formából, rákenjük a citromkrémet, erre rá a boleró krémet, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
Díszítéshez: Az epret megmossuk (a zöldjét nem vesszük le róla), és kettévágjuk, az ananászkarikákat is félbevágjuk. A torta tetejét kívülről körberakjuk kettévágott ananászkarikákkal, közéjük tesszük a félbevágott eper- és szőlőszemeket, majd tálcára tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.