A kekszet összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a felolvasztott meleg vajat, és alaposan összekeverjük. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral, és beleöntjük a vajas kekszmorzsát, majd egyenletesen belesimítjuk a formába. Ezután legalább egy órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
A túrót villával összetörjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, és robotgéppel simára keverjük. (Citromlevet ízlés szerint tehetünk kevesebbet, vagy éppen többet!)
A vizet forráspontig melegítjük, levesszük a tűzről, hozzáadjuk a porzselatint, majd addig keverjük, míg a zselatin teljesen feloldódik, és langyosra hűl. Ezután hozzáöntjük a túrós keverékhez, és robotgéppel összekeverjük. A Hulalát (v. habtejszínt) kemény habbá verjük, majd apránként, óvatosan hogy a hab ne nagyon törjön, egy keverőkanállal hozzákeverjük a zselatinos-túrós keverékhez.
A tortaformát kivesszük a hűtőből, majd egyenletesen belekanalazzuk a túrós tölteléket. Ezután pár órára (vagy egész éjszakára) a hűtőbe tesszük, hogy a túrós töltelék teljesen megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.