Elkészítés: Először a piskótát készítjük el úgy, hogy a hozzávalóit a tojásfehérje kivételével mind beleöntjük egy nagy tálba. A tojásfehérjét felverjük kézi robotgéppel, majd ugyanazzal összekeverjük alacsony fokozaton az előre összeöntött alapanyagokat is. (Ha félig el van keverve, beleöntjük a felvert tojásfehérjét is.) Kivajazott, lisztezett nagy tepsibe öntjük a piskótatésztát, kb. 160 °C fokon szép aranybarnára sütjük.
Miközben sül a piskóta, megcsináljuk a pudingot. Egy lábasba öntjük a tejet, a vizet, a cukrot és pudingport, majd kézi habverővel csomómentesre keverjük, és közepes lángon, folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk belőle.
Ha langyosra hűlt a piskóta, rákenjük a pudingot, és szép egyenletesen elterítjük rajta az előre feldarabolt gyümölcsöket. Fontos, hogy laposra vágjuk azokat, hogy a zselé a végén befedje teljesen.
A zselét ugyanúgy csináljuk, mint a pudingot, végül leöntjük vele a gyümölcsöket úgy, hogy mindenhol ellepje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.