Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, 3/4 részét 23×38 cm-es tepsi nagyságúra kinyújtjuk, a kikent tepsibe feltetjük.
Megkenjük a lekvárral, megszórjuk a darált keksszel, majd a durva reszelőn lereszelt és levétől kinyomkodott almát rászórjuk. Meghintjük fahéjjal. A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukrokkal, s ezt a habot az alma tetejére simítjuk.
A tészta megmaradt 1/4 részét kisodorjuk, és vékony csíkokat vágunk, melyet a hab tetejére átlósan, keresztben ráhelyezünk. Minden kis kockába durva diódarabkákat helyezünk el.
Előmelegített sütőben 180-200 fokon 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.