Elkészítés: A burgonyát forró, sós vízben megfőzzük, áttörjük, összegyúrjuk a liszttel, a búzadarával, a tojással, 1 evőkanál olajjal és sóval.
A hagymát apróra vágjuk, 2 evőkanál olajon üvegesre pároljuk.
A tésztát, fél cm vastagra kinyújtjuk, kis
téglalapokat vágunk belőle.A hagymát a közepükre tesszük, felgöngyölítjük, végeiket benyomjuk, és lobogó, sós vízben kifőzzük. Pirított zsemlemorzsába forgatjuk a leszűrt tekercseket.
Tűzálló tálban, tejföllel meglocsolva átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.