Elkészítés: A nyulat háromba vágjuk, és egy éjszakára ecetes vízbe, áztatjuk.
Minden hozzávalót kuktába teszünk és megfőzzük (fél óra bőven elég). Miután kinyitjuk a kuktát, kivesszük óvatosan a hagymákat és a húst, együtt tálra helyezzük, és lefedve tartjuk.
Közben a visszamaradt levet visszatesszük főni addig, amíg zsírjára pirul, és jó sűrű, sötét vadas mártás lesz belőle. Ezt ráöntjük a húsra és a hagymákra, tálalhatjuk.
Köretként burgonyafánk illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.