Előkészítés: A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, megmossuk, kb. 5 cm hosszú darabokra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk a margarint, és lassú tűzön, kevergetve kb. 8 percig pirítjuk benne a hagymát és a pórédarabokat. Hozzákeverjük a sonkacsíkokat, még egyszer rápirítunk, sóval, borssal fűszerezzük. A tejfölt kikeverjük a tojással, sózzuk, szerecsendióval megszórjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kikenünk margarinnal egy tűzálló tálat, belefektetjük a pórékat, leöntjük a tejföllel. A tálat a sütőbe tesszük, és kb. 30 percig sütjük. A sütési idő lejárta előtt 10 perccel megszórjuk a reszelt sajttal, és pirosra pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.