Tegyük rá a sonkaszeleteket, majd pirítsuk meg őket, de nem kell sokáig, mert akkor később oda fog égni. 2-3 perc elég is!
Ezután üssük rá a tojásokat, vigyázva, hogy a sárgája egyben maradjon. Ha a sárgája "elúszik" a helyéről, egy lapos fakanállal tartsuk egy-két pillanatig ott, ahol szeretnénk, így szép formás lehet az étel.
Sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le fedővel. Egészen addig süssük így, míg a tojások fehérje egy kicsit ellepi a sárgáját. Így a tojássárgája alul keményebb, fent lágyabb marad. Attól függően, hogy hogyan szeretjük a tükörtojást, ez a lépés lehet rövidebb is, ha inkább a folyós, lágy sárgáját ennénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.