A tükörtojás süti elkészítéséhez a tojásfehérjéket a cukor harmadával kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a maradék cukorral és a vaníliás cukorral kihabosítjuk, majd belekanalazzuk a tejfölt. Szép lassan beleöntjük az olajat is, majd hozzáadjuk a sütőporral és sóval elkevert lisztet és a tejet.
Ha jól összekevertük, hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. Tepsibe öntjük és kb. 30 perc alatt megsütjük. Ha megsült, kihűtjük.
A pudinghoz egy edénybe szórjuk a keményítőt, a vaníliás és a sima cukrot. Felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Közepes lángon, gyakran megkeverve addig főzzük, amíg felforr és besűrűsödik. A pudingot ráöntjük a tésztára.
A felezett barackokat alaposan lecsepegtetjük és puding tetejére tesszük. A zseléhez vízbe facsarjuk a citrom levét, belekeverjük a porcukrot és a zselatint. Felforraljuk, majd ha langyosra hűlt, a süti tetejére öntjük. Pár órára hűtőszekrénybe tesszük, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.