Elkészítés: 9 evőkanál vizet 30 dkg cukorral felforralok. A tűzről levéve felolvasztom benne a 25 dkg margarint. A darált kekszet a kókuszreszelékkel elkeverem. Az eddig elkészített anyagokat összegyúrom, majd kettéosztom. Egyik felét 3 evőkanál kakaóporral összedolgozom, másik felét a keserűmandula aromával dolgozom össze. Egy gáztepsit kivajazok, és a kakaós nasszát kézzel szétnyomkodom benne. Ezután a mandulaaromás részt az előző anyagra terítem. Végül az egészet csokimázzal leöntöm.
Gazdagabban is lehet készíteni, ha a csokimáz előtt a desszertre szórok szép színes, apró gyümölcsöket, de enélkül is nagyon finom és mutatós desszert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.