Elkészítés: A darált húst, a rizst és a fűszereket alaposan összekeverjük, és gombócokat formálunk.
A karalábét megtisztítjuk, káposztareszelőn lereszeljük, majd öntünk rá vizet, sót és ételízesítőt teszünk bele. Ha felforrt, belehelyezzük a gombócokat. Amíg fő, addig a zsiradékból és a lisztből rántást készítünk.
A mikor megfőttek a gombócok, kiszedjük, a rántást simára keverjük a tejfellel, és a főzelékalapot berántjuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk, a gombócokat visszarakjuk. Egyet forralunk rajta, tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.