Elkészítés: 1. Elkészítjük az alaplevet: az apróra vágott halaprólékot és egy fej apróra vágott hagymát, a gyömbérrel, a sóval, a babérrel és a hideg vízzel feltesszük főni.
2. Forrás után hozzáadjuk a pirospaprikát, 40 percig erősen forraljuk.
3. Leszűrjük, és kissé beforraljuk.
4. Majd beletesszük a harcsakockákat, és 5 perc alatt megfőzzük.
5. A paradicsomot, a pritaminpaprikát és fél fej hagymát apró kockára vágunk, hozzákeverjük a citromhéjat és a sáfrányt, majd a mártásba kanalazzuk. Tejföllel meglocsoljuk, kapros csörögével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.