Elkészítés: A cukrot karamellizáljuk, hozzáöntjük a vörösbort és a balzsamecetet, beletesszük a felaprított sonkahagymát és fokhagymát, és 2 dl-nyit elforralunk belőle. Leszűrjük, hozzáadjuk a mézet, a szőlőlevet, a kakukkfüvet, sót és borsot, felforraljuk, és letakarva 20 percet állni hagyjuk.
Leszűrjük, ismét felforraljuk, és kevés vörösborral elkevert étkezési keményítővel beforraljuk. Még melegen üvegekbe töltjük, lezárjuk, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.