Az újhagymát felkarikázom és némi olajon megpárolom, hozzá adom az aprított chorizot, zsírjára sütöm, majd rádobom az aprított rozmaringot, a reszelt fokhagymát és néhány keverés erejéig együtt pirítom (ne sokáig, hogy a fokhagyma meg ne keseredjen).
Felöntöm a paradicsomszósszal, a darabolt paradicsommal, hozzá adom a babot, az aprított kelkáposzta levelet, meghintem a cukorral, sózom, borsozom és forrástól számított 10-15 percig főzöm, lassú tűzön.
A halszeleteket sózom, borsozom és a ragu tetejére teszem, majd fedővel lefedve, további 15 percet főzöm, vagy amíg a hal meg nem puhul.
Aprított petrezselyemmel megszórva, forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.