A dinnyéket félbevágjuk, a magos belső részt egy szűrőbe szedjük, a gyümölcshúst karalábékanállal kiszedjük.
A dinnyehúst magas falú edénybe tesszük, ráöntjük a magos részről lecsöpögött levet, majd hozzáadjuk a mézet, a tejszínt, megsózzuk és egy botmixerrel krémesre simítjuk.
Kevés szerecsendiót adunk hozzá és ízlés szerint kevés fehér rumot öntünk hozzá.
A tejjel felhígítjuk, majd hűtőbe tesszük és alaposan lehűtjük. Pár gömbnyi dinnyével tálaljuk, ínyencek piríott bacondarabkákkal díszíthetik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.