A vegyes gyümölcsleves elkészítéséhez a gyümölcsöket egy fazékba tesszük a vízzel és a narancs lereszelt héjával. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, és alacsony lángon főzni kezdjük, és forráspontig hevítjük.
A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínben, majd hőkiegyenlítéssel (néhány kanál forró leves hozzáadásával) szűrőn át a levesbe keverjük, és alacsony lángon további 5 percig főzzük, majd levesszük a tűzről.
Ezután jeges fürdőben kihűtjük. Tálalás előtt belekeverjük a frissen kifacsart narancs levét, és forró nyári napokon néhány szem jégkockával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.