A francia alapot megfőzzük, lecsepegtetjük, majd a majonéz és a tejföl keverékébe forgatjuk. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük és lehűtjük.
A tojásokat keményre főzzük, ketté vágjuk, a sárgájukat kikanalazzuk. Eelkeverjük a mustárral, majd visszatöltjük a tojásokba.
A sonkaszeleteket megtöltjük a majonézes tormával, majd felgöngyöljük.
Tálra tesszük a francia salátát, a középre helyezzük a sonka roládot, körbe helyezzük a tojásokat töltelékkel lefelé. 1 kanál tejföl és 1 kanál majonéz keverékkel bevonjuk a tojásokat, majd lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.