A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben oldalanként 10-10 percig sütjük, majd melegen befolpakozzuk, és hűtőbe tesszük.
A sonkatekercshez a fetát és az apróra vágott aszalt paradicsomot összekeverjük egy villával. Betöltjük vele a sonkaszeleteket, és feltekerjük őket.
A tojásokat 10 percig főzzük, meghámozzuk, és egy egész tojásból, valamint a többi tojás sárgájából az ízesítőkkel összekeverve krémet készítünk.
A franciasalátához a zöldségmixet kiolvasztjuk, az almát és a csemegeuborkát felkockázzuk, majd az ízesítőkkel összekeverjük, és a hűtőbe tesszük felhasználásig.
Végül egy tálra halmozzuk a franciasalátát, felszeljük rá a kacsamellet és olívaolajjal meglocsoljuk. A tálra tesszük sonkatekercseket és a hideg hozzávalókat is.
Nézd meg a tavaszi hidegtál elkészítését videón is:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.