A kókuszos részhez a tejet felforrósítjuk a cukrokkal, majd simára keverjük benne a lisztet és alacsony lángon besűrítjük, azután hozzákeverjük a kókuszreszeléket és hagyjuk kihűlni.
A kekszes részhez egy tálba szórjuk a kekszet, hozzákeverjük a porcukrot és a kakaóport, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, az aromát és annyi tejet, hogy összeálljon a massza.
A citromfacsarót olajspray-val enyhén befújjuk (vagy kezünkkel étolajjal kissé beolajozzuk), majd kevés kókuszos masszát belenyomunk a facsaró csúcsába és teljesen kitöltjük az üreget a kekszes masszával, majd erősebb mozdulattal kiütögetjük a formából.
A kunyhókat megszórjuk kókusszal és 1-2 órán át hűtőben dermesztjük. Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.