Elkészítés: A burgonyát megpucolom, felszeletelem, a hagymákat és a petrezselymet aprítom, a szalonnát és a sonkát kockára vágom. A tojást felverem, öntök bele tejet. A sajtot lereszelem. A paradicsomot szeletelem, a paprikát karikára vágom.
Egy serpenyőben kevés olajon és vajon a hagymákat, a szalonnát és a sonkát megpirítom, hozzáadom a krumplit, a paradicsomot, a paprikát, lefedem, megsütöm. Meghintem a reszelt sajttal és a petrezselyemmel, ráöntöm a tojást, megsütöm. Tálaláskor szórok még rá reszelt sajtot, petrezselymet, s teszek rá koktélparadicsomot.
Fejes salátával tálalom. A dressinghez citromlevet, sót, borsot, cukrot, olívaolajat használok. Aki akar, tehet rá még tejfölt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.