Elkészítés: Először a szalonnát pirítjuk meg, majd kiszedjük a bográcsból, hozzáadjuk a zsírt. Belevágjuk a hagymát nagyobb méretű kockára, majd jöhet a paprika, a paradicsom, a sárgarépa és a fokhagyma. Ha ezt is megpirítottuk, beletesszük a karikára vágott füstölt és lecsókolbászt, majd fűszerezzük. Hozzáadjuk a felvágott füstölt húst és sertéshúst is. Beleöntjük a vörösbort. Miután a bor fele már elpárolgott, belerakjuk a krumplit is. Ezután felöntjük vízzel úgy, hogy az ételt kb. 5 cm-re ellepje. Beleöntjük a citromlevet, és készre főzzük az ételt.
Mikor a hús már majdnem kész, beleöntjük a tejfölt, elkeverjük. Levesszük a tűzről, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.