Elkészítése: A megtisztított, karikára vágott hagymát forró zsírban megpirítjuk, beletesszük a paprikát, ezzel is felforraljuk egyszer, hozzáadjuk a metéltre vágott marhahúst, kevés vizet öntünk rá, és erős tűzön addig pároljuk, míg a víz elfő. Akkor rátesszük a megtisztított, karikára vágott paradicsomot, s most már gyengébb lángon addig pároljuk, míg a hús teljesen megpuhul. Kevés liszttelt meghintjük, s ha a leve túl sűrű lenne, kevés vizet vagy csontlevet adunk hozzá. Csipetkével vagy tarhonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.