Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. A húst apró kockákra vagdaljuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. Vizet forralunk a tésztafőzéshez.
Elkészítés: A vaj felét felforrósítjuk, és kisebb adagokban megpirítjuk benne a húst. Kiszedjük. A maradék vajat is a serpenyőbe tesszük, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, amíg szinte az összes leve elpárolog. Ekkor felöntjük a fehérborral, felforraljuk. A húst összekeverjük a tejföllel, és a gombára öntjük. Lefedve, lassú tűzön kb. 15 percig főzzük. Sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát sós vízben, a csomagoláson olvasható utasítás szerint nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A raguhoz keverjük a petrezselymet, összekeverjük a tésztával, és friss parmezán sajttal megszórva, esetleg paradicsomsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.