Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, egy serpenyőbe, melybe olívaolajat locsoltam, beleszeletelem, sózom, borsozom, teszek rá kakukkfűvet és rozmaringot, ráhelyezem körbe a villával megszurkált hurkákat és kolbászt. A közepébe rakom a káposztát, sózom, borsozom, s megszórom köménymaggal. Locsolok rá olívaolajat.
Beteszem a 180 C fokra (hőlégkeverésen) előmelegített sőbe. Majd, amikor az egyik oldala megsült, megfordítom a hurkákat és a kolbászt, s locsolok rájuk és a káposztára fehérbort. Készre sütöm, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.