Elkészítés: A levesnek való húst apró darabokra vágom, jól megmosom. Odateszem hideg vízben főni. Ha habozni kezd, leszűröm a habját. Bezöldségelem a felsorolt zöldségekkel. Beleteszem a sót, cukrot, leveskockát, mindent, amit felsoroltam, és lassú tűzön egész délelőtt főzöm. Ha puha és már ebédidő van, leszűröm, a leveshúst külön tányéron tálom. Aki kér, tehet bele még paradicsomlét vagy erőspaprikát. Levestésztával (ami lehet csiga vagy cérnametélt) tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.