Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk az egyik megtisztított, finomra aprított vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, pirospaprikával, kevés sóval és borssal.
Egy mély tűzálló tálat kibélelünk szalonnaszeletekkel, és rászórjuk a meghámozott, karikára vágott burgonya felét. Erre tesszük a felkarikázott paprikát, paradicsomot és a megmaradt vöröshagymát. A darált húst egyenletesen rásimítjuk, majd rászórjuk a maradék paprikát, hagymát, a feldarabolt paradicsomot, és befedjük a maradék burgonyával.
A húslevest elkeverjük a 4 tojással, és ráöntjük a rakottasra. Az edényt lefedjük, és forró sütőben, közepes hőfokon 45 percig sütjük, majd levesszük a fedőt, és addig sütjük tovább, míg a teteje ropogósra, pirosra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.