A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, a "kalapjukat" levágjuk, majd félretesszük.
Egy kiskanál segítségével kikaparjuk a tojások sárgáját, egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, majd megsózzuk és megborsozzuk. Jól összekeverjük, a masszát habzsákba töltjük, majd a tojás alsó részébe töltjük. Végül rátesszük a félretett "kalapokat".
Egész borsból szemet, sárgarépából orrot készítünk a csibéknek. Tálcára helyezzük őket, friss tavaszi salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.