Elkészítés: A sütőtököt megsütöm sütőben, kockákra vágva, 200 fokon.
Ezalatt a hagymákat megdinsztelem az olívaolajon, majd beleteszem a római köményt, a reszelt gyömbért és a többi fűszert. Ha kicsit összepárolódtak-pirultak, beleteszem a kockákra vágott krumplit, felöntöm az alaplével, és lefedve, lassú tűzön főzöm, amíg meg nem puhul a krumpli.
Ha ez megvan, a héjából kikapargatott sült tököt is hozzáadom, tejszínnel felöntöm és összeturmixolom. Ha túl sűrű, tejjel hígítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.