Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjűk. A zöldségeket megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd felszeleteljük, és kevés vajon, 1 dl tyúkhúslevessel lepároljuk. A bolognai Rafinériát a maradék 4 dl tyúkhúslevessel és a 2 dl tejszínnel simára keverjük, lassú tűzön felfőzzük. Morzsolt bazsalikommal, áttört fokhagymával ízesítjük. A párolt zöldségeket és a tésztát lazán átkeverjük a mártással, sütőtálba rakjuk, pár percig sütjük. Aki szereti, sajtot reszelhet rá. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.