Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük 6 kanál cukorral, hozzáadjuk a kakaót, az étolajat és a sütőporral elkevert lisztet, és végül könnyedén a tojásfehérjék keményre vert habját. Lassú tűznél sütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót, és jó alaposan kikeverjük. A kihűlt tésztára kenjük.
A mázhoz az üdítőt a vaníliás pudinggal és cukorral lassú tűznél sűrű krémmé főzzük, ha kihűlt, a túrós krémre kenjük. Villával hullámokat rajzolunk rá, majd hűtőbe tesszük dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.