Kézi robotgéppel felhabosítjuk a feldarabolt, puha vajat a cukorral és a tojásokkal. Hozzáadjuk a citrom kifacsart levét, valamint a joghurtot is, és további 1-2 percigkeverjük. Végül adagonként beleforgatjuk a sütőporos lisztet, majd óvatosan a ribizlit.
A masszát sütőpapírral bélelt vagy kivajazott, kilisztezett püspökkenyérformába simítjuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon világosbarnára sütjük 45-50 perc alatt. Tálaláskor ízlés szerint díszíthetjük friss ribizlivel, és megszórhatjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.