A joghurtot és a tejszínt habosra keverjük a porcukorral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját. A palacsintákat metéltre vágjuk.
A joghurtos krémet egy frissen tartó fóliával kibélelt gyümölcskenyérformába öntjük. Beledobáljuk a palacsintametéltet és a gyümölcsöket.
Fagyasztóba tesszük, majd fél óra múlva, amikor már kissé megdermedt, de még lágy, rárakjuk a babapiskótát. Fóliával letakarjuk, és legalább egy éjszakán át hagyjuk dermedni. Szélesebb szeletekre vágva tálaljuk.
Megjegyzés
A formát palacsintával is kibélelhetjük. Ebben a variációban egyszerre fogyaszthatunk gyümölcsöt, fagyit, és palacsintát. Közvetlenül a fogyasztás előtt szeleteljük. A fagyasztóból pár perccel előbb vegyük ki. Kisebb adagokba rakva még könnyebb kezelni. Fagyasztóban tárolva hosszabb ideig is eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.