A keksz hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órát pihentetjük a hűtőben. 2-3 mm vastagságúra kinyújtjuk, egy formával kis téglalapokat szaggatunk ki belőle, majd mindet sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 190 fokon 10–12 percig sütjük.
A citromkrémhez vízgőz fölött puding sűrűségűre főzzük a cukrot, a tojást, a sárgájákat, a citromlevet és a bourbon vaníliás cukrot. Végül a krémbe csipkedjük a vajat is, és hagyjuk kihűlni.
A csokit felaprítjuk, ráöntjük a felforralt tejszínt, simára keverjük, majd a hűtőbe tesszük. Miután megdermedt, kemény habbá verjük.
A citrompudingból 2 evőkanálnyit félreteszünk, a maradékot a csokihabhoz adjuk, megtöltjük vele a kekszek felét, és összeillesztjük az üres kekszekkel. A megmaradt citromkrémből mindre 1-1 kis kupacot halmozunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.