Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát készítünk. A masszát kétfelé osztjuk, majd nagyméretű tepsiben megsütjük. 2 tészta lapot kapunk, vagy egyben is süthetjük, majd sütés után kettévágjuk.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot keményre verjük. A margarint a kihűlt pudinghoz hozzákeverjük, majd kihabosítjuk. A tejszínt is hozzákeverjük.
2 teáskanál zselatint 1/2 dl langyos vízben feloldjuk, majd azt is hozzákeverjük. 10-15 percre hűtőbe tesszük a krémünket.
A sütemény összeállításakor az egyik lapot egy kis rumos-cukros tejjel lekenjük, a krém felét rásimítjuk, kirakjuk a piskótatallérral (nem áztatjuk semmiben sem!), majd rákenjük a maradék krémet, és befedjük a másik lappal. Hűtőbe tesszük.
1-2 óra múlva szeletelhetjük, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.