Elkészítés: A piskótatészta alapanyagait habverővel összedolgozzuk, és előmelegített sütőben, a legkisebb fokozaton világos színűre sütjük, úgy 30 percig. A tészta akkor van készen, ha a villával megszúrva morzsára pereg. Amikor kihűlt, felkockázzuk 10x10 centisre, dísztálba rakjuk, majd a langyosra hűlt vaníliaöntettel óvatosan felöntjük a tálat.
Teljes kihűléskor pár órára hűtőbe rakjuk (ez alatt érnek össze az ízei).
Tálaláskor kisebb tálkákba adagoljuk, egy-egy evőkanál mézet és juharszirupot csurgatunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.