Elkészítés: A tésztához a kakaót, a sütőport és a lisztet összekeverjük. A banánt a rummal péppé turmixoljuk. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, és beleadagoljuk a banánt és a lisztes keveréket. Zsírozott, lisztezett tortaformában sütjük 160 fokon 40-50 percig. Amíg sül, elkészítjük a krémet.
A zselatinport 1,5 dl vízben elkeverjük, és addig melegítjük, míg elolvad. Nem szabad forralni! A tejszínt a 2 dl tejjel kemény habbá verjük. A vaníliás cukrot a tejhez adjuk, és melegíteni kezdjük. Addig a tojásokat a cukorral habosra keverjük, a tejhez adagoljuk és besűrítjük. Hűlni hagyjuk, és utána belekeverjük a zselatinport és a felvert tejszínt.
A kisült tortalapot kettévágjuk, és a lekvárral megkenjük. Erre teszünk banánkarikákat és a krém kétharmadát. Majd a piskóta másik felét ráhelyezzük, és a maradék krémmel az oldalát is megkenjük. A tetejére megint gyümölcs és gyümölcskocsonya kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.