Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, mixerrel összekeverjük, és tortaformában megsütjük.
Amikor kihűlt, 3 lapba vágjuk.
A krémhez a tejszínt felhasználálás előtt egy órával mélyhűtőbe tesszük, majd a kakaóporral, a cukorral és a vaníliás cukorral habbá verjük.
A meggyet lecsepegtetjük.
Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a meggy harmadát, majd ráhelyezzük a középső lapot. Erre rákenjük a maradék tejszínes krémet, elosztjuk rajta a maradék meggy felét. Rátesszük a legfelső lapot is. Majd kemény habbá verjük a maradék (150 ml) tejszínt, és egyenletesen rákenjük, a maradék meggyszemekkel és tortadarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.