Elkészítése: Mossuk meg alaposan a burgonyákat, majd egy villával szurkáljuk meg őket. Tegyük egy tiszta zacskóba, szórjuk bele a sót és a morzsolt kakukkfüvet, dobjuk bele a gerezdekre szedett, de héjában hagyott fokhagymagerezdeket, locsoljuk meg az olajjal, majd a zacskó száját befogva rázzuk alaposan össze, hogy mindenhova jusson a fűszerekből és az olajból.
A keveréket öntsük egy tepsibe, és előmelegített 180 fokos sütőben süssük 25 percig, illetve addig, amíg a krumplik megpuhulnak.
Azonnal tálalhatjuk friss kakukkfűágakkal megszórva. A sült fokhagymákat a héjukból kinyomva fogyasztjuk, a krumpli remek köret sült húsokhoz, halakhoz, de salátával magában is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.