Elkészítés: A pulykamellet vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom, és enyhén olajozott tepsibe fektetem. A fokhagymákat szétzúzom, és elosztom a húsokon. Egy tálban elkeverem a megmosott és lecsepegtetett savanyú káposztát, hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, a szintén kockára vágott füstölt sajtot, valamint a túrót vagy fetát. Mindezt majorannával ízesítem, sózom, összekeverem, és kis kupacokban a húsokra halmozom. A tepsit lefedem alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon, alsó és légkeveréses módban kb. 20 percet sütöm. Ezután leveszem a fóliát, és légkeveréses, alsó-felső módban további kb. 20 percig sütöm.
Köretnek tettem mellé a tepsibe burgonyaszeleteket, amiket sóval és francia fűszerkeverékkel szórtam meg. Ez kiválóan illett hozzá, továbbá tartármártást és friss paradicsom-uborka-saláta keverékét kínáltam mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.