Elkészítés: A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk, besózzuk, és fedő alatt zsírban (olajban) puhára pároljuk.
Közben külön edényben megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk az előre megmosott, apróra vágott savanyú káposztát. Ízlés szerint borssal, fokhagymával, majoránnával, köménnyel és babérlevéllel ízesítjük. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, és készre pároljuk. Ha a káposzta elkészült, liszttel megszórjuk, vízzel (ha van, egy kis húslevessel) felengedjük, hogy kellemes szaftja legyen.
A húst kiszedjük a zsiradékból, a káposztához adjuk, majd az egészet összeforraljuk.
Tálaláskor tejföllel gazdagítjuk, köretként krumplifánkkal, krokettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.