Elkészítés: A szűzérmét felszeletelem, kiklopfolom, ételízesítővel megszórom, majd lisztben megforgatom. Vajat melegítek, ebben hirtelen megsütöm a húsokat. Ha kérget kaptak (pár másodperc), megszórom őket frissen őrölt borssal, majd kiveszem a vajból, pihentetem a szeleteket. (Ilyenkor nem szabad szurkálni, mert kifolynak az értékes szaftok a húsból!) A kockára vágott hagymát megpirítom a megmaradt vajon. Rádobom a finomra vágott kaprot, felöntöm a tejszínnel. Sózom, borsozom, fűszerezem, pici fehérborecettel pikáns ízt varázsolok. Ha kész a szószom, visszahelyezem a húst, felmelegítem, és azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.