Elkészítés: A szűzérmét felszeletelem, kiklopfolom, ételízesítővel megszórom, majd lisztben megforgatom. Vajat melegítek, ebben hirtelen megsütöm a húsokat. Ha kérget kaptak (pár másodperc), megszórom őket frissen őrölt borssal, majd kiveszem a vajból, pihentetem a szeleteket. (Ilyenkor nem szabad szurkálni, mert kifolynak az értékes szaftok a húsból!) A kockára vágott hagymát megpirítom a megmaradt vajon. Rádobom a finomra vágott kaprot, felöntöm a tejszínnel. Sózom, borsozom, fűszerezem, pici fehérborecettel pikáns ízt varázsolok. Ha kész a szószom, visszahelyezem a húst, felmelegítem, és azonnal tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.