Elkészítés: Olajon megfonnyasztom a kockára vágott hagymát, a végén rányomom a fokhagymát, hozzáadom a darabolt paprikát, a kaprot, a gyalult tököt, s öntök rá kevés vizet. (A tök is ereszt magából vizet, mivel nem nyomkodtam ki.) Fűszerezem ételízesítővel, borssal, pirospaprikával, csepegtetek rá kevés citromot. (Aki édesen szereti, tehet bele egy kevés cukrot.) Beleteszem a kockára vágott paradicsomot.
Amikor már majdnem készre főtt, adok hozzá tejet, s beleöntöm a tejszínt (melyben előzőleg elkevertem egy kevés lisztet). Felforralom.
Tálaláskor adok hozzá sült oldalast, melynek szaftjából csepegtetek a főzelékre is, s 1 kanál tejfölt is teszek rá. Lehet díszíteni egy friss kaporral, pirospaprikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.