Elkészítés: A margarint, a cukrot és az apró darabokra vágott aszalt gyümölcsöt, a vizet és a szódabikarbónát feltesszük a tűzre, és 5 percig kis lángon, állandó keverés mellett főzzük. Mikor kihűlt, beletesszük a rumaromát, és egy éjjelre letakarva állni hagyjuk. Nem kell hűtőbe tenni. Másnap összekeverjük a lisztet a sütőporral, az egész tojásokkal és a gyümölccsel. Egy 26 cm-es tortaformát kibélelünk alufóliával, és beleöntjük a masszát. Majd 150 fokos sütőben kb. 1,5-2 óra alatt készre sütjük. Ha teljesen kihűlt, alufóliába csomagoljuk, és 1-2 napig úgy hagyjuk állni. Nem kell hűtőbe tenni. Majd csokoládéval leöntjük, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.