Előkészítése: a paradicsomot gerezdekre vágom, a gyöngyhagymát leszűröm, az uborkát felkockázom. A kaprot és a zellerzöldet finomra vágom.
Elkészítése: borecettel, olívaolajjal, fél dl vízzel és a fűszerekkel salátalevet készítek, belekeverem a kaprot és a zellerzöldet. Ebbe forgatom az előkészített zöldségféléket, majd hozzáadom a kukoricát. Jól átforgatom, és ha szükséges, utánaízesítem. Jó, ha fogyasztás előtt fél napig áll.
Elkészítési ideje: 120 perc
1 adag: 326 (1369 kJ)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.