Előkészítése: a paradicsomot gerezdekre vágom, a gyöngyhagymát leszűröm, az uborkát felkockázom. A kaprot és a zellerzöldet finomra vágom.
Elkészítése: borecettel, olívaolajjal, fél dl vízzel és a fűszerekkel salátalevet készítek, belekeverem a kaprot és a zellerzöldet. Ebbe forgatom az előkészített zöldségféléket, majd hozzáadom a kukoricát. Jól átforgatom, és ha szükséges, utánaízesítem. Jó, ha fogyasztás előtt fél napig áll.
Elkészítési ideje: 120 perc
1 adag: 326 (1369 kJ)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.