A zsírt egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk. Ü vegesre piírtjuk rajta a megtisztított, apróra vágott lila hagymát és a megtisztított, összezúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágott csirkemájat. Egy pár percig pirítjuk, majd hozzáöntjük a whiskey-t. Elkeverjük, és forraljuk további néhány percig, míg az alkohol elpárolog. Ezután felöntjük az alaplével, hozzáadjuk a megmosott, felaprított rozmaringot és a kakukkfüvet, majd fedő alatt 10 percig pároljuk.
Levesszük a fedőt, és a májat addig forraljuk, amíg szinte teljesen elfő a leve. Amikor már csak egy kevés lé maradt a máj alatt, a serpenyő tartalmához adjuk a megmosott narancs lereszelt héját és kifacsart levét, valamint a balzsamecetet. Összeforraljuk az egészet, majd sózzuk és borsozzuk, ízlés szerint.
Levesszük a tűzről, hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd késes aprítóban vagy botmixerrel pürésítjük. Ha túl sűrű lenne, egy kevés alaplével vagy narancslével lazíthatunk rajta. Hűtve, pirított bagettszeletekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.