A húst a májjal egy aprítóban pépesre mixeljük. Beletesszük a tojást, a tejszínt, a konyakot, a lereszelt hagymát, a sót, az őrölt borsot, a friss kakukkfüvet ízlés szerint, és egyneművé mixeljük.
Egy 28x14 cm-s, hosszúkás formát kivajazunk, belekanalazzuk a masszát, és egy mély tepsibe állítjuk a formát. Félig felöntjük a tepsit forró vízzel, és 150 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 2 órán keresztül sütjük. A pástétomot a formában hagyjuk kihűlni, majd fogyasztásig a hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.