A kekszet felaprítjuk egy mixerben. A morzsát összekeverjük az olvasztott vajjal (ne legyen túl forró!). A vajas keveréket sütőformába simítjuk, és a hűtőbe tesszük.
A narancslevet a zselatinnal egy lábosba tesszük, nagyon lassan felmelegítjük, amíg a zselatin felolvad. A krémtúrót egy gépi keverő segítségével elkeverjük a cukorral. Folyamatos kevergetés közben hozzáadjuk a konyakot, a finomra vágott gyömbért és a zselatinos keveréket, majd hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan a túrós krémbe keverjük. Az így kapott krémet a kekszes-vajas süteményrétegre kenjük, és három órára hűtőszekrénybe tesszük, amíg megdermed.
Az öntethez a gyümölcsök húsát összekeverjük a narancslével, és ráöntjük az előzőleg felszeletelt süteményre (szeletelés előtt is ráönthetjük).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.