Elkészítés: A vékony karajszeleteket meghintem sóval és liszttel, majd kevés olajon, serpenyőben hirtelen kisütöm. Mindjárt beleteszem egy hőálló tepsibe.
A visszamaradt olajban megdinsztelem az apróra vágott lilahagymát, a gombát, sózom, borsozom, majd ha a levét elfőtte, hozzáadom a brokkolirózsákat és az almakockákat, kurkumával és gyömbérrel ízesítem, majd lefedem, és hagyom, hogy a brokkoli pár perc alatt puhára párolódjon.
Ezt a zöldségkeveréket a karajszeletekre öntöm, meghintem reszelt sajttal.
Egy tálban összekeverem a tojásokat a reszelt parmezánnal és a tejszínnel meg a tejföllel, ezt rásimítom a zöldségek tetejére. 200 C fokra előmelegített sütőbe teszem, és addig sütöm, amíg a teteje kívánatos színt kap. (45 perc)
A tálalással negyed órát várok, így könnyebb lapátra szedni, mert egyben marad.
Köretként cukkinis-paradicsomos kuszkuszt készítek: kevés olajon az apróra vágott cukkinit és paradicsomot megkapatom. A tűzről levéve hozzákeverem a 3 dl kuszkuszt, sózom, majd 4,5 dl forró vizet öntök rá, azonnal fedőt teszek rá, és hagyom, hogy a szemek az összes nedvességet magukba szívják. Tálaláskor gyűrűbe kanalazom a kuszkuszt, hogy szép formát adjak neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.