Elkészítés: A tésztához az összes anyagot összegyúrjuk, majd 3 részre osztás után (sütőpapíron) 3 lapot sütünk.
A krémhez a cukrot karamellizáljuk, majd 5 dl tejjel felöntjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a margarint. Az 5 evőkanál lisztet és a 3 dl tejet csomómentesen elkeverjük, majd hozzáadjuk a karamellhez, amely besűrűsödik. Langyosan a tésztába töltjük.
1-2 órát várunk, hogy a tészta megpuhuljon. Szeletelve, esetleg porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.