A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, majd lisztezett deszkán késfok vastagságúra nyújtjuk, és 5x5 cm nagyságú négyzetekre vágjuk.
A tejet megmelegítjük, a cukrot 1 evőkanál vízzel karamellizáljuk, majd a tejjel felöntjük, és felforraljuk. A pudingport egy kevés vízzel (kb. 0,5 dl) csomómentesre keverjük, és a karamellás tejhez adva sűrűre főzzük.
A tésztalapokat a muffinformákba nyomkodjuk, 1-2 kanál krémmel megtöltjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
A megtisztított epret cikkekre vágjuk, és kihűlt kosárkákba halmozzuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.